På min önskelista.

Är som ni vet i full gång med att inreda [room] by sofie -studio. De stora bitarna är nu klara, så när som på lister på insidan av fönsterna. Mannen har lovat att sätta dem på plats i helgen -jiiihhhaaa!!!!!! Själv tittar jag på olika hyllsystemslösningar, väggdekoration, skannar Erikshjälpen titt som tätt -också internet såklart. Surfade förbi Gynnings artshop och fastnade för denna fina tavla Butterfly, som Carolina nyligen målat. Hur stylish skulle den inte varit på en av plywoodväggarna i studion? Gaaah, det skulle vara så mycket [room] by sofie och jag skulle bara älska kontrasten. Ja, om någon tänkte svänga förbi med en liten sommarpresent eller så till mig 😉 *skratt*. Länge sedan jag kände sug efter någon pryl eller inredningsdetalj faktiskt. Man äter sig mätt när man skriver, jobbar och lever med inredningsdesígn dagligen som jag gör. Nåväl, vi får väl se om den landar på kontoret eller inte i höst. Fler motiv hittar du HÄR.

Bilder via Gynning.net

2 reaktioner på ”På min önskelista.”

  1. Håller verkligen med dig om att man äter sig mätt med ögonen via bloggandet, men då vet man å andra sidan att man verkligen vill ha något när man känner så som du beskriver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *