Nu ute till försäljning…

För cirka två veckor sedan gjorde jag en annorlunda homestaging för Våningen och Villan. Eller rättare sagt -jag planerade den. En slags konsultation med möbleringsförslag, detaljer etc i nyproducerade Öresundsparken. Därefter tog min kompanjon över och skötte resten -helt perfekt! En bra lösning när jag semestrade i Hällevik 🙂 !! Här ser ni mitt favoritrum i en av lägenheterna och fler bilder hittar ni HÄR och HÄR. Nästan alla möbler kommer från C/O Home i Malmö. Idag påbörjar jag ett nytt projekt. Det vill säga en ”riktig” homestaging med både planering och möblering. Även det ett riktigt fint objekt. Mer om det lite senare. Fin start på veckan! Kram // Sofie

Bilder: via Våningen och Villan

4 reaktioner på ”Nu ute till försäljning…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *