Utebliven upplevelse.

Ibland händer det att jag är flitig och förbloggar. Mest för att det inte ska bli knäpptyst här på bloggen när jag ska vara borta några dagar. Det gjorde jag även när jag var i Stockholm. Ni vet den veckan då jag hade bokat in mig i ett hotellrum utan fönster. Vilken tur säger jag bara, att det inte var en tidningsrecenssion jag skulle göra. För strax efter kl 23 när jag anlände i huvudstaden blev jag nämligen överflyttad -eller som det lätt bakom disken – Du har blivit ”uppgraderad till Nordic Light, vårt systerhotell tvärs över gatan.

Ja, så kan det gå! Även om nu Nordic Light Hotel anses vara ett av de bättre designhotellen i Stockholm, så jublade jag inte direkt. Jag hade liksom laddat och var mentalt inställd på ett fönsterlöst rum med fototapet över gamla stan. Nu blev jag erbjuden att kika förbi och titta på de nyrenoverade rummen dagen efter, men min agenda var fullbokad. Något bitter (gaah…vilka i-landsproblem säger jag bara!!!) tog jag hissen upp till femte våningen och där stod precis som jag väntat -ett vanligt fint, traditionellt hotellrum. Men lobbyn, var verkligen fancy! Superduper-jättefint är det på Nordic Light Hotel i Stockholm. Ljusdesignen gör SÅ mycket för upplevelsen. Italienska Moroso ligger bakom denna digra inredning och ljussättning. Håll tillgodo av mina egna bilder…

 Bilder: [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *