Utanför min ”comfort zone”.

Godmorgon- då vaknade jag upp i Stockholm igen. Nu tror en del kanske att jag bott på Story inatt (…efter att igår utnämnt hotellet som ett av mina favoriter!) Men ni som känner mig, vet att jag är en person som älskar att upptäcka nya platser och se nya saker. Det föll sig därför naturligt att boka ett annat hotell. Ett hotell som genom sina bilder lyckades fångade mitt intresse. Med tanke på att jag kom upp med sista flyget igår, behövde jag ju bara ha ett litet schysst rum nära centralstationen. Sagt och gjort. Jag bokade in mig i ett fönsterlöst hotell (…har länge varit nyfiken på hur man upplever denna typen av hotellrum, som dyker upp mer och mer även i Sverige) Det kändes som att jag klev utanför min ”comfort zone” men det var dags att testa. Det är alltid en upplevelse och erfarenhet och se hur arkitekten och inredare tänkt (…eller inte tänkt!) när de inrett hotellrum. Hur skapar man rymd och en ”icke-klaustrofobisk-känsla” i dessa små rum var jag nyfiken på. Bildserie och recension får ni i ett annat inlägg… 

Hög tid att sparka igång dagen. Nu prommenad mot Grev Turegatan och fortsatt föreläsning i ämnet butikskommunikation. Senare möte med det här företaget  (…passar ju bra med tanke på hur rummet såg ut -som jag bodde i inatt!) och ikväll ”chekar-jag-in” hemma hos mina ingifta kusiner. Middag och mys står på agendan. Det känns verkligen som en bra tisdag det här! Kram // Sofie

Bilder: via Nordic Sea Light

4 reaktioner på ”Utanför min ”comfort zone”.”

  1. Oj det låter…hmmm spännande?? Utan fönster, ja jag hade nog fått lite smått panik men berätta gärna hur det kändes!! Ha en bra dag i den stora staden.

  2. Stort tack för ditt fina inlägg igår. Uppskattas mucho.

    Jag är också i Stockholm på möten idag. Vi kanske springer på varandra?

  3. Ser fram emot nästa bildreportage kring fönsterlösa rum. Förresten…är det inte Alexander Lerviks ”cirkelskapelse” som kikar fram in nedre bildens nederkant? Så cool fåtölj. Den ser jag gärna mer av….

  4. Pingback: Utebliven upplevelse. | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *