Today´s workingspace.

Idag kommer jag befinna mig precis här. Vid mitt arbetsbord i burspråket i 20-tals villan. En populär plats i huset med sitt fina ljusinsläpp och en grönskande park alldeles intill. Jag ska sammanställa textjobb, skicka iväg bilder, finslipa heminredningskollage och köksritningar, sätta färgkombinationer, välja ut tapeter till kund samt för bereda för en reklamfilms-styling. Ja, ett nytt roligt uppdrag som damp ner igår. Och nej jag ska inte befinna mig framför kameran …även om jag trivs bra där också 🙂 !!! utan jag ska bara styla upp miljön. SÅ, det är dags att ta tag i dagen. Att-göra-listan känns längre än någonsin, så jag är glad att det är en något svalare utomhustemperatur idag… Önskar dig en fin start på dagen! Kram // Sofie 

Bild: [room] by sofie  

5 reaktioner på ”Today´s workingspace.”

  1. Pingback: Inflyttning pågår. | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *