Styling-rekvisita.

Just nu fotograferar jag massor. Ni märker säkert att jag visar mycket av mitt egna material och egna bilder här på bloggen. Hoppas ni gillar!? Igår var jag i Helsingborg på uppdrag av Apoteksgruppen. Innan jag satte igång min skyltprocess, hällde jag ut delar av min rekvisita på soliga sundstorget- för att fota såklart!! Någon som kan lista ut temat? Återkommer med ”efter-bilder” lite senare ikväll! Hoppas ni har en fin eftermiddag. Solen is ”back in business” i Lund …lagom till jag ska hämta kidsen. Gilla på den! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Styling-rekvisita.”

  1. Først må jeg bare få sagt at jeg elsker din blogg. Den har jeg lenge fulgt med, men ikke alltid kommentert. Jeg liker din stil, og jeg ser du er superdyktig i din jobb.
    Din styling denne gang har vel med trening og fritid å gjøre. Så spennende. Gleder meg til å se resten, jeg……

  2. Pingback: Rekvisita och skyltning; Del 2 | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *