Tapet på toa.

Det jag gillar bäst med ”20-talsvillan” är nog alla fönster, (…för alla er nya läsare så är det huset jag och min familj bor i.) Det är otroligt ljust här hemma och imorse blev jag nyförälskad i vår toa på entréplan. Det var det första vi renoverade när vi köpte huset för fem år sedan. Toan är pytteliten och jag har aldrig gett mig på att fotografera den. Men idag kunde jag inte låta bli. Solen strålade in så fint -att jag bara var tvungen. På väggen till höger valde vi att sätta tapet, vilket funkat bra. Var vi köpte den- eller vilket märke minns jag inte. Den skulle ju bara sitta någon månad, tills vi hade hittat en ”riktig” som vi båda gillade. Hmm, någon som känner igen sig kanske?! Fem år senare funderade jag samtidigt som jag plåtade, om man skulle kunna göra något kul med den. Pimpa den liksom -grafiska kort och urklipp, tejp etc. Puuh, ideér hit och dit! Vi får väl se om och vad som händer. Ibland skulle det faktiskt vara skönt att ha en ”av och på” knapp på den kreativa halvan av hjärnan *skratt* !!! 

Nåväl, imorgon kör vi tävling här på bloggen -i samarbete med Länna Möbler…  Njut av solen och onsdagskvällen! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Tapet på toa.”

  1. Vad fint, det gör så mycket med ett ljusinsläpp på en lite toalett. Jo ibland blir det så att saker blir mer långvariga än man tänkt sig, men det kanske kan tyda på att det inte blev helt tokigt med tapeten än då. Då hade ni nog bytt tidigare om ni känt behov av det. Jag tycker den är fin, enkel ombonad samtidigt. Påminner mig lite om mönstret Ogräs från Mairo.
    GLAD PÅSK!
    Kram Linda

  2. Wow, och jag som föll pladask för tapeten 🙂

    Hittar du förresten receptet på en sån där knapp så säg gärna till, jag känner också att jag skulle önska en sån ibland!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *