Hooked on Gym-hook

Skärtorsdag och skön lååååååånghelg närmar sig! Men först måste jag fokusera, läsa och skriva. Just nu sitter jag med ett stort utbildningsprojekt tillsammans med Apoteksgruppen. I mitten på april åker jag fem heldagar till Stockholm / Göteborg för föreläsningar och workshoppar. SÅ spännande… men lite pirrigt såklart!

Mellan familjeliv, jobb, hämtningar/lämningar och andra bestyr i vardagen försöker jag även hinna med att träna. Kanske var det därför jag blev alldeles ”hooked” när jag såg dessa snygga krokar från HAY designade av svenska Staffan Holm. Hur kan dessa kunna gå förbi mig? De premiärvisades på möbelmässan i februari och jag är förvånad att bilderna inte snurrat runt i bloggvärlden. Eller det har de kanske? Nåväl- I like a looot!!! Om en stund blir det tävling här på bloggen, håll utkik! Kram // Sofie

 

Bilder: via Design Milk / HAY / Designboom.

3 reaktioner på ”Hooked on Gym-hook”

  1. De här krokarna gillar jag jättemycket. Har sett dem på ett par bloggar tidigare. Skulle passa utmärkt för alla mina scarves i hallen. Ska hålla utkik efter när de kommer ut i webshopparna…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *