Nya detaljer till min studio.

Ni har väl inte missat Lunds mysiga och välfyllda inredningsbutik på gågatan? Pratar såklart om Udda Tina. Japp, vet att det är en och annan Lundabloggare som gillar! Och till alla er som bor i Malmö, häng inte läpp! Den 27/4 slår UddaTina upp en butik även där. Igår när jag kikade in, hittade jag snygga skyltar i svart -som är som gjorda för [room] by sofies studio. Jag slog såklart till på studs. Väl hemma i ”byggröran” kunde jag inte låta bli att placera ut dem på respektive platser. Helnöjd med resultatet. Samtidigt skruvade mannen upp skjutdörrar, mellanväggar och arrangerade rekvisitalager till mig. Om cirka en månad kommer fönsterpartierna och inflyttningen närmar sig….

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Nya detaljer till min studio.”

  1. Tänkte bara tala om att Udda Tina finns i Halmstad också, till glädje för oss som bor Lite längre norr ut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *