Ett bra exempel.

Ni som följer min blogg vet att jag är mitt uppe i ett stort utbildningsprogram tillsammans med Apoteksgruppen Sverige. Mina gamla studieböcker från utbildningstiden i Älmhult har dammats av -och jag blir lika faccinerad varje gång jag ser en butik som jobbar aktivt med sin försäljning. Idag när jag var hos frisören, som ligger precis mitt emot Granit inne i Lund, kunde jag inte låta bli att vrida huvudet lite nyfiket ut mot gågatan. Jag såg att något höll på att arrangeras. Väl ute på gatan var jag tvungen att ta några bilder med mobilen. Visst är det här bra? Hur kommunicerar man, att man just nu har odlingsveckor med fina tillbehör inne i butiken? Man visar att man är en aktiv butik som vill inspirera, skapar intresse och nyfikenhet. Ja, så är det! Nu vet ni, att just butikskommunikation också är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat! 

Nu ska jag ut och småfixa det sista med min homestaging i Habo ljung. Livet på en pinne -som egenföretagare. Fin helg till er alla! Kram // Sofie  

Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”Ett bra exempel.”

  1. Gick förbi det både igår och idag och blev lika glad varje gång. Det är så fint! Det riktigt spritter i fingarna efter att plantera och våra. Trots att jag inte har trädgård.. Hihi. Kram till dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *