Ännu en tavelvägg.

Igår kikade jag förbi Lovisas blogg. Där hittade jag denna inspirerande tavelvägg. Blev galet förtjust -om jag ska vara ärlig. Det är väldigt ofta jag upplever att jag har småramar som ser ”pluttiga” ut, men nu fick jag en helt annan syns på dessa. Centrera en större tavla och jobba dig utåt. Hur enkelt som helst faktiskt när tavlorna dessutom sitter kloss. Ett bra tips är dock att lägga ut tavlorna på golvet. Jag upplever då att det bli både enklare och att det går snabbare att sätta upp dem. Man har liksom något att gå efter. Senare idag får ni ytterligare ett tips på en snygg tavelvägg. Och tack söta ni för alla ”heja-rop” på tavelväggen jag själv gjorde i fredags.  

Om en stund ska jag upp till webbyrån. Dags att äntligen göra bloggen helt klar! Kram // Sofie 

Bild: Lovisa Wallin.

5 reaktioner på ”Ännu en tavelvägg.”

    1. Jag håller med dig, kul med en tavelvägg som ser liiite annorlunda ut! Förresten, SÅ kul att du gav dig till känna på Åhléns, jag blev verkligen glad 🙂 !!! Kram Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *