Homestaging och ny tävling.

OK, friends -först vill jag berätta att den stora nybyggda villan (som jag homestagade förra veckan) nu ligger ute till försäljning. Ett fantastiskt fint stenhus med väl valda detaljer. Bland annat ett trendigt skafferi i köket -är bara en av alla påkostade val familjen gjort! Minns ni kanske också den färgglada soffklädseln som jag designade till just detta hus, i samarbete med Save my Sofa? Det blev bottenvåningens absoluta blickfång och resultatet blev över förväntan. Efter detta uppdrag funderar jag starkt på att uppdatera vår gråa soffa. Varför grå liksom? Det blir ju en sån kick för vardagsrumemt när man smäller på med färg i soffan. Nåväl, det var många som hörde av sig och gillade tygerna –speciellt detta. SÅ, vad passar väl bättre än att köra en tävling där DU nu har chans att vinna, min kombination av textilier (ett set om tre kuddar till en vinnare). Alltså totalt tre kuddar i storlekar 40×40 och i tygerna är de som du ser på bilden nedan. En vit blommig, en cerise sammet och en randig kudde i lite grövre kvalité. Allt du behöver göra är att klicka in HÄR och gilla. Därefter lämnar du en kommentar nedan, så jag ser att just du vill vinna kuddarna! Hur lätt som helst. Skynda skynda, tävlingen pågår bara denna vecka! Nu mot nästa homestaging i Malmö. Ännu en villa att sätta tänderna i 🙂 !!! Kram // Sofie

Bilder: Mäklarfirma Hettinger / [room] by sofie. Information, visningsdagar och pris på huset hittar du HÄR.

25 reaktioner på ”Homestaging och ny tävling.”

 1. Visst tusan gillar jag det – och visst tusan har jag har tryckt gilla på Facebook nu. Åh vad kul det hade varit att vinna nya kuddar till vår nya soffa (svart dessutom, så den behöver lite färgklickar). 🙂

 2. Så roligt för jag tittade på huset på hemnet igår och pratade med macke om att det var ett coolt hus och så är det du som stylat det! Det visste jag inte när jag tittade. Vad bra det blev! Härligt Sofie!

 3. Tack för en alltid lika uppiggande inspirationskälla, din blogg. Kanske har du redan skrivit det men var kommer skålen/krukan med våreld (?) ifrån?

 4. Ååå, mitt gråa o vita hem hade definitivt blivit mer vårlikt med dessa finfina kuddar! Jag har givetvis gillat på FB.
  Tack för en inspirerande blogg. Vad jag minns var du lika inspirerande på tisdagsmorgnarnas BodyPump!!
  Caroline

 5. Vill vinna dess färgglada piller till vårt trista vardagsrum eller kanske rent av att de hamnar i vårt nya sovrum. Hmmm, jag kanske bär runt dem för de piggar upp överallt 🙂

 6. Jag var redan gilllare av sidan men gillar dina kuddar också, så jag vill gärna tävla om dom.

 7. Vilket fint stylat hus!! Var kommer överkastet i form av lapptäcke ifrån och den matchande filten? Var ju hu fint som helst! Jag som snart ska inreda sovrum i vårt nya hus blev väldigt inspirerad 🙂

 8. Ooh, gillar verkligen den blommiga. Vilken tur om man skulle råka vinna en lagom till vårens intåg… De andra var ju inte fy skam heller. En vitamininjektion.

 9. Pingback: Du glömmer väl inte... | [room] by sofie

 10. Åh, vilka fina!!! Har letat efter just de färgerna till mina föräldrars soffa, en gammelrosa chippendalemöbel ( inte alldeles lätt möbel) Har lovat att hjälpa dem att styla inför deras stundande husförsäljning. Tänk vad glad mamma skulle bli för dessa kuddar ojojoj;) vill även tacka och buga för en inspirerande sida!:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *