Växtvärk på FORMEX?

Formex blir större för varje varje säsong. Det märks. Rörigt och spetigt bland montrar, företag och stilar inne i hallarna. Jag tyckte helt enkelt att mässan var svår att greppa. Många montrar var fina -självklart!
Design House Stockholm som firar 20-års jubileum i år hade fått en hel korridor att exponera sina produkter i, superläckert. De mest inspirerande nyheterna hittade jag faktiskt på Young Designers och alldeles intill låg Café Mood Indigo som Cecilia Dreyfert designat. Även det stora tema området Below the snow var helt fantastisk! Fler bilder och tolkningar kommer löpande här under helgen…

Nedan ser ni en skicklig såpbubblekonstnär och en enkelbyggd business-loungen i bakgrunden. Playwoodskivor, lastpallar och stora industrilampor verkar vara en trend som kommit för att stanna.


Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Växtvärk på FORMEX?”

 1. Hei Sofie
  Endelig fant jeg deg igjen!!!
  I sommer klikket jeg på feil knapp, og alle mine links forsvant fra min blogg, bla din!
  Du er nå tilbake på plass igjen, og jeg kan nyte dine herlige innredningstips og føge med deg på din hverdag.
  Ha en fin helg!
  Sylvia

 2. Frida på trendenser.se

  Hoppas att det var OK att jag länkade till dig i listan på bloggar som bevakar Formex. Jag blev ju också besviken på mässan, men sen tog jag ett steg tillbaka och funderade. För nog var det väl ändå en hel del nyheter, även om det inte var samma sjuka mängd som vanligt. Kanske är det snarare min aptit och mitt "hetsätande" av trender det är fel på. Är det sunt att vi tvingar leverantörerna att krysta fram nya trender två gånger per år baraföratt? Vad tycker du om det?

Kommentarer är stängda.