Lifestyle på Formex

Formexmässan har blivit invaderade av både kläder och glasögonbågar. På gott och ont. Något som blivit populärt och som just nu ”poppar-upp-som-svampar” ute i vårt avlånga land, är livstilsbutiker. Så det är kanske inte så konstigt! Ett exempel på en bra livstilsbutik är den HÄR, som snart även slår upp dörrarna för sin webshop.
En del kanske inte känner till min bakgrund, men för några år sedan var det just jag, som lämnade mitt yrke som optikerassistent. Jag var sugen på att leva ut min dröm och utbildade mig till inredare och stylist. Något jag inte ångrar en sekund, men kan sakna ibland såklart. Så lite glad är jag trots allt, att just glasögonbågar så smått blivit en del av ens egna personliga styling. Ett danskt företag visade upp ursnygga glasögonbågar i trä (acetat bågar på fackspråk), något jag verkligen saknat på den svenska marknaden.

Visar bilder från några företag som jag tycker lyckats fånga trenden och mässtemat extra bra. Kika närmre på företagen HÄR HÄR och HÄR.Bilder: [room] by sofie

5 reaktioner på ”Lifestyle på Formex”

 1. Jaha, så du har vart optikerassistent vad spännande!
  Jag har en liten fråga angående din utbildning. Vart utbildade du dig till inredare någonstans? Jag själv är och nosar på många olika utbildningar inom inredning/design. Så jag är lite nyfiken på vilken väg du gick?
  MVH Linnea

 2. Kære Sofie
  Det ser SÅ flot ud, du har en god smag og flot måde at sætte alt sammen på. Dejligt at møde dig på messen og håber at høre fra dig en anden gang.
  Kh
  Mai-britt – Monkeyglasses (o:

 3. Tack för fina Formex-rapporten! Och jaaa – bågar i trä! Nästan så man önskade att man hade synfel…

Kommentarer är stängda.