Planning my…

Ja, planeringen fortsätter. Mannen står redo att börja resa väggar samtidigt som jag försöker fokusera på inredningsuppdrag, tidningssidor och butiksskyltningar. Fortfarande är det rensning och utflyttning av möbler till mitt externa lager som råder och jag tar lite då och lite då, så snaaaart hoppas jag vi kan sätta igång. Inredningsuppdragen får såklart komma i första hand. Minns ni förresten det HÄR inlägget? I helgen sprang jag på en nästan likadan på blocket.se för 200:- Behöver inte säga att jag jublade högt va´?! För alla er nya läsare, som tillkommer dagligen, kan jag berätta att jag ska inreda vårt garage till en inredningsstudio, krativ arbetsplats, showroom -uttrycket ”Kärt barn har många namn” passar väl in här. Ska bli en skön känsla ”att-börja-gå-till-jobbet”. SÅ, just nu så slukar jag alla bilder och inspiration jag kommer över, på häftiga kontor och kreativa miljöer att arbeta i. Här får ni några favoriter från danska Bolia. Klädhängaren på andra bilden är ”to die for”!!!
Ha en fin måndag! Kram // Sofie

Bilder: Bolia.com

2 reaktioner på ”Planning my…”

  1. Måste kännas bra att få göra i ordning en studio, då får man ju göra precis som man själv vill 🙂

    //Johanna

  2. Jag håller med dig, klädhängaren är mycket vacker!
    Det är faktiskt inte så tokigt att arbeta på Bolia, mer än att det är lätt att bli ruinerad. Min sambo sa en gång till mig att "det måste vara roligt att arbeta i en butik där hela lönen går rakt tillbaka till företaget".
    Själv är jag omåttligt förtjust i soffan "Ultimate" som syns litegrann i hörnet på tredje bilden.

Kommentarer är stängda.