Fler stylingbilder.

Då hamnade jag här, framför datorn igen. På torsdag beger jag mig upp till Stockholm för att trendspana och gå på mässa. Jag har även denna gång trevligt sällskap (…vilket gör det lättare att gå upp kl 04 …puuh! för att komma hem sent på kvällen/natten.) Ni kommer självklart bli uppdaterade med bilder och text från Formex och jag ska lägga lite extra krut på bilderna denna gång. Jag skruvade därför på mitt fasta objektiv kameran idag och undrar när jag kikar igenom bilderna; varför har jag inte använt det oftare? Ändring får det bli på det. Några riktigt skarpa och fina bilder (…tycker jag själv) får ni därför här. Precis som tidigare idag är bilderna tagna i visningshuset jag jobbar i just nu! Tapeten är denna och parfymen är min egna absoluta favorit.

Har du förresten något favoritobjektiv eller några annat bra tips? Dela gärna med dig i kommentarsfältet. Önksar att jag hade mer tid att fota, det är ju SÅ fantastiskt roligt! Kram // Sofie


Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Fler stylingbilder.”

 1. Blogg by Maliin Stoor

  Underbart med bra hjälpmedel
  Vill också ha ett fast objektiv -vad har du??

  Ses torsdag – kul att träffas igen!!!
  Har du fått inbjudan från Trendgruppen ang 6-7-8 feb??

  Hörs igen
  Kram!
  Maliin

 2. StinaTooMuchInspiration

  Ses på torsdag 🙂
  Och tack – har tänkt länge att jag skulle köpa ett sånt objektiv, på länken du gav fanns ett jättebra erbjudande så jag slog till direkt!
  Kram!
  /Stina.

Kommentarer är stängda.