Ibland talar bilder till mig…

Just dennna bilden säger; precis så här -på höjden, ska du förvara dina papper, böcker och magasin, när [room] by sofie-studion blir klar. Med snygga stolar och en stege placerad framför. Jodå, nu är jag på gång. Denna vecka håller jag nämligen på att flytta ut mina stagingmöbler till ett externt lager, så jag äntligen ska kunna komma på plats i vårt garage, som väntar på en extrem makeover. Jag är såklart oerhört glad att olika jobbuppdrag har upptagit nästan all min tid under hösten. Men nu vill jag verkligen komma plats.
Denna förvaringskombo är snygg i såväl en hall som ett större vardagsrum. Arbetslampan går inte heller av för hackor, tisdag heter den….

Bilder: Ikea Livet Hemma.

4 reaktioner på ”Ibland talar bilder till mig…”

  1. Åh jag som aldrig har gillat mappar – men med de stora siffrorna blev de ju supersnygga:)

    Tack för inspirationen:)

    Kika gärna in hos min lilla blogg:)

Kommentarer är stängda.