Havet, stranden och naturen

Det har varit lite hackat och malet de sista veckorna, med möten, konsultationer och annat smått. Men imorgon går jag och min praktikant Lovisa ”all in” i Brohusen i Lomma. Minns du inlägget när jag var där första gången? Målare, plattsättare och elektriker finlirar just nu och snart är det bara mitt jobb kvar. Nästa söndag blir det stort visningspådrag! Inspirationskällan till detta objekt är, inte helt oväntat; Stranden, havet och naturen -som ligger precis runt knuten. Fler stagingbilder att vänta här på bloggen i veckan. Och JA, det är min bil på bilden nedan. Snart blir den [room] by sofie -beklädd! Då måste du lova att vinka om du ser mig!!!

Bilder: [room] by sofie

5 reaktioner på ”Havet, stranden och naturen”

  1. Lycka till! Ser fram emot bilderna. Och du… den där bilen, den vill jag också ha. 😉 Håller på och kikar på en skåpbil jag också. Vi får väl se vad som händer.

  2. Allt och/eller Inget

    Den där pläden känner jag att jag MÅSTE ha 🙂 Älskar den färgen. Men det är svårt att hitta precis sådan nyans. Vart kommer den ifrån? Tacksam för svar!

  3. Åh vad spännande! Ska bli kul att se bilderna! Och visst vinkar vi när vi ses, hela familjen 🙂

Kommentarer är stängda.