Writing and thanks.

[Femhundratusen] är ett tal som känns stort när jag säger det högt för mig själv. För det är precis det jag gjort några gånger. Det är nämligen så många besökare jag haft på bloggen sedan jag installera min counter! Fantastiskt eller hur? Och det är tackvare alla er som tar er tid och kikar in här. Under hösten har besökarantalet ökat med mellan 40-50%. Och med handen på hjärtat är bloggen ett av mina bästa arbetsredskap. Såååå, alla ni som funderar på att starta en blogg-GO! Gör det idag! Det är sååå roligt och inspireande och alla nya kontakter man får. Borde kanske ha med en liten varningstext (…kan vara beroendeframkallande!!!) då det är väldigt lätt att plötsligt spendera alla sin lediga tid vid datorn :)) !! Någon som känner igen sig?

Nej mina vänner, nu tillbaka till word-dokumnetet och dagens arbete. Knåpar på en text till ett superfint hem som jag och Daniella besökte i onsdags! Visst är hyllfacket på väggen bara sååå läckert! Njut av helgen och sköt om er finingar! Kram // Sofie

Bilder: Youthcoach.blogg.se samt HSB.

2 reaktioner på ”Writing and thanks.”

  1. Grattis till 500000! känner igen mig att det lätt blir beroendeframkallande, dock är jag inte upp i din summa.

  2. Proforma - Irene

    Oj, vad många! Grattis! Visst är det beroendeframkallande både att blogga och läsa andras bloggar. Det är många timmar man lägger men samtidigt får man så mycket inspiration… härligt!
    Jag missade att ha räknare från början och nu har jag absolut ingen aning om hur många jag haft, det hade varit kul att veta!
    Kram

Kommentarer är stängda.