Retro-lur

Förra veckan klicka jag hem denna fina retrolur vid namn Pop-phone. Den passar till både smartphones och iphone. Tröttnat på att headseten till iphone fungerar dåligt (…någon som håller med eller har tips?!?!) Jag som också sitter en del i telefon blir såklart lockad av att den reducerar 99 % av alla farliga strålar. Den sägs också förbättra ljudet, vi får väl se? Många kändisar kutar omkring med Pop-phone och nu undrar jag om du kanske har testat den??? Pop-phone finns i flera färger och senast såg jag den i silver, stiligt! Ja, det får bli ett tidigt julklappstips till alla er duktiga som redan redan är igång med klapparna. Fortsatt trevlig kväll! Nu åker jag och mannen över till Köpenhamn för middag! Kram // Sofie

Bilder: via Urban Living

4 reaktioner på ”Retro-lur”

  1. jag har urban ears lurar. underbara till iphone och android och stereon också för den delen. De fungerar också som headset 🙂

Kommentarer är stängda.