Vinn; Resa, hotell & SPA på vackra Bornholm!

Tillhör du kanke en av de som tyckte sommaren och semestern gick alldeles för fort? Deppa inte ihop för det. Nu har Du nämligen chans att komma iväg på en liten hösttripp. Jag har fått möjlighet att presentera en skön tävling i samarbete med Bornholms Färjan i Ystad, där vinsten består av resa med bil T/R Ystad -Rönne, presentkort på en (1) helgövernattning på Radisson Blu Fredensborg Hotel eller Hotell Griffen samt tillgång till Den Bornholmske Diamant Spa. Vinsten gäller för två personer och det ända du behöver göra för att delta är att svara på frågorna;

1. Hur lång tid tar båtresan med färjan från Ystad till Rönne?
2. Motivera med högst tre meningar, varför just du ska vinna resan, övernattning och SPA på Bornholm.
3. Tävlingen pågår tom 30/9.


Bilder: BornholmsFärgen, Den Bornholmske Diamant SPA.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

28 reaktioner på ”Vinn; Resa, hotell & SPA på vackra Bornholm!”

 1. Den här tävlingen får jag bara inte missa! Här kommer mitt bidrag:

  1. Det finns två färjor som trafikerar sträckan Ystad – Rönne. De tar 1h och 15min respektive 2h and 30min.

  2. Jag har varit på Bornholm som barn och skulle väldigt gärna åka igen tillsammans med min man. Vi har funderat på en resa i höst och som gravid i 24e veckan så passar SPA på Bornholm perfekt. Båtresa och avkoppling där vi tar hand om varandra. 🙂

  Håller tummarna för vinst! /Nellie

 2. 1. Beroende om man vill åka lite snabbare eller inte, finns det två alternativ: 1h & 15 min samt 2h & 30 min.

  2. Jag har aldrig varit där och därför lockar det jättemycket. Jag och min man skulle verkligen behöva den helgen tillsammans. Vi har nyligen börjat jobba heltid båda två, har två barn under 4 år samt nyss byggt hus. Livet just nu är TOPPEN och underbart, men ack så stressigt. En lugn helg skulle vara toppen *jag suckar längtansfullt*

 3. 1. Som tjejerna ovan skriver, anger jag 1 timma och 15 minuter och 2 timmar och 30 minuter.

  2. Jag skulle vilja överraska min tjej med en avkopplande spa-helg (detta utan att hon märker det i vår ekonomi). Hon lider av en ledsjukdom, som påverkar henne en hel del. Detta skulle hon behöva!

 4. Heeeeeej!!
  Denna chansen får man ju bara inte missa!

  1: Ja man kan ju välja hur snabbt man vill ta sig dit, antingen med snabb färjan (katamaranen) som tar 1tim 15min el den andra färjan som tar 2tim 30min.

  Det hade bara varit såå underbart att få komma iväg till vår "grannö" och få lov att bara njuta på ett härligt spa! Det e väl behövt efter en sommar som bara bjöd på en v sem, en fullspäckad och stressig höst med mycket jobb och tre sjövilda (men underbara) barn!!
  Jag håller tummarna!!!!

 5. 1. Om man med Färgaren antar att du menar vilken färja som helst som trafikerar Ystad Rönne är det 75/80 eller 150 min beroende på vilken båt man väljer.

  2. Ön har en spännande geologi vilket lockar när man som jag jobbar med ett spännande projekt kopplat till geologi, Projekt Hallandsås. Dessutom lockar spa:et med hantverk från ön vilket passar min kreativa ådra som hand i handske.

 6. 1) Snabb färjan (katamaranen) tar 1tim 15min och den andra färjan tar 2tim 30min.

  2) En helg på Bronholm skulle vara fantastiskt härligt för mig och min familj.
  Vi hade eg tänkt gifta oss på Bornholm, men när den svenska-kronan föll i värde i samband med finanskrisen blev det för dyrt….
  Vi har Bornholm på ett speciellt ställe i våra hjärtan, och hade blivit oerhört glada och tacksamma för en helg i kärlekens tecken.=)

 7. 1) Snabb færjan tar 1tim och 15 min och det andra alternativet tar 2 tim och 30 min.

  2) Skulle vara super kul och vinna bor i køpenhamn med min danska man och vi ska få vårt førsta barn 29 dec. Så lite avkoppling hade vart perfekt 🙂

 8. 1. Två färjor trafikerar sträckan Ystad – Rönne. De tar 1h och 15min respektive 2h och 30min.

  2. Nu när regn och rusk, jobb och dagis väntar skulle det vara väääldigt skönt med lite avkoppling samt en paus från vardagen helt enkelt! Sen ligger ju Bornholm på lagom avstånd från oss=)

 9. 1.Man kan välja två olika alternativ, antingen en snabb variant som tar 1.15 tim eller så tar man det lugnt och åker med den som tar 2.30 tim.

  2. Vi hade planerat att åka till Danmark i somras, men, sommaren gick alldeles för fort så vi hann inte med det på våra två veckor tillsammans. Vore fantastiskt att få komma dit nu på hösten i stället när det på något märkligt sätt infinner sig ett annat lugn.
  Vänligen Lena

 10. 1. Antingen 1 tim & 15 min eller 2 tim & 30 min 🙂

  2. Har inte haft semester i år pga nytt jobb, så det skulle vara skönt med lite relax. Min bästa väninna skulle jag ta med så vi kan få lite vän-kvalitetstid innan hon flyttar till andra sidan jordklotet i januari…
  Hoppas på tur!
  Lotta W

 11. Anna Ekwall:
  Antingen tar man sig dit på 75 min eller njuter av havsluften i 2,5 timmar.

  Efter att vårt tredje barn kom till världen i somras har allt snurrat på, storebror började skolan och storasyster går på dagis. Vardagen som trebarnsfamilj ger inte precis utrymme för romantik eller ens tid för samtal med den fina mannen om annat än praktiska ting. En hösttur till Bornholm hade verkligen varit underbart! Två vuxna utan barn, lugn och ro och lite lyx på det-låter som om man kan leva på det hela vintern…

 12. 1h och 20min.

  Max tre meningar var det. Det räcker med tre ord för mig som anledning. ENSAMSTÅENDE HÖSTTRÖTT TREBARNSMAMMA!

  /Linda

 13. 1 timme och 20minuter från ystad till Rönne.

  Efter en lång vår och sommar då jag vårdat min älskade mamma under hennes sista tid i livet somnade hon i fredags in i sitt hem. Kombinationen av sorgen efter mamma med tröttheten, pusslandet av vården av mamma, planering av dagistider till våra två 2-åriga tvillingar, renovering av kök och heltidsjobb gör att allt detta slitet på mig och min man. Det hade varit fantastiskt att få överraska honom med en hösttripp till Bornholm – en plats att fylla på energi och bara njuta av varandra.

  Tack för en bra och inspirerande blogg, Sofie!

  Joanna

 14. Antingen 1 tim & 15 min eller 2 tim & 30 min.

  Det hade varit helt underbart att få överraska sin make med en så här underbar resa. Bornholm är så vacker , mysigt med massa av härliga sevärdigheter och god mat+ dryck! Att sesdan få spa också vore pricken över I!
  Kram Anna

 15. 1 tim och 15 min eller 2 tim och 30 minuter

  Insåg just att jag och maken inte haft en egen övernattning sedan första barnet kom för några år sen. Det är dags! Hjälp oss få tummarna loss 🙂

 16. Från 21februari till 14 juni 2011 åker man Katamaran på75 minuter och Konv.färja på 150min. Från 15juni-2011 till 2 januari 2012 åker man Katamaran på 80min och Konv.färja på 150 min. Kort och gott!

  Reser för sällan. Spenderar för lite ensam tid med min man. Arbetar i en krävande miljö.
  Hösthälsningar från småland V.S

 17. 1. 1h och 15min eller 2h and 30min.

  2.
  Det vore som en dröm fastän jag är vaken
  att få åka till Den Bornholmske Diamant Spa med maken.
  Bli av med påsar, rynkor och press
  – känna lugn och harmoni istället för stress.
  Hoppas att jag har sådan enorm tur
  att Sofie skickar just mig till på hälsokur!

  Hoppas och håller tummarna!
  Mvh//Malin
  grodmalin@gmail.com

 18. Men jag skrev ju fel i motiveringen, så jag skickar igen! 😀

  1. 1h och 15min eller 2h and 30min.

  2.
  Det vore som en dröm fastän jag är vaken
  att få åka till Den Bornholmske Diamant Spa med maken.
  Bli av med påsar, rynkor och press
  – känna lugn och harmoni istället för stress.
  Hoppas att jag har sådan enorm tur
  att Sofie skickar just mig på hälsokur!

  Hoppas och håller tummarna!
  Mvh//Malin
  grodmalin@gmail.com

 19. 1. 75 min eller 150 min

  2. Jag är varken en trött småbarnsmamma eller har ett stagnerat förhållande. Däremot fyller jag 30 år snart och tycker det känns tungt och att tiden går för snabbt. Kanske kan denna weekend få det att bli trevligt och vem vet- kanske tiden stannar ett tag på Bornholm? 🙂

 20. 1. Det tar antingen 1 timma och 15 minuter eller 2 timmar och 30 minuter, beroende på vilken man väljer.
  2.Nytt jobb på gång, vilket betyder ingen semester alls under nästa år, kan behöva detta och få mysa med sambon.Bor så nära och ändå har man inte varit på Bornholm sen man gick i 6:an, dags att ändra på det.

 21. 1. Det tar antingen 1 timma och 15 minuter eller 2 timmar och 30 minuter, beroende på vilken man väljer.
  2. Kom på att både mamma och pappa fyller 60 år nu, perfekta presenten till dem, så jag tävlar en gång till, denna gången för mamma o pappa!

 22. 1. Resan tar med katamaranen 1 timme och 15 minuter, med färjan tar resan 2 timmar och 30 minuter.

  2. Nästa sommar är det 20 år sedan jag och min man gifte oss i ljuvliga Österlars rundkirke strax utanför Gudhjem på Bornholm. Då var jag gravid i sjätte månaden och lyckades klämma in mig själv och magen i den sedan länge inhandlade brudklänningen. Nu har vi fyra barn och om vi får möjlighet att fira 20-års jubileum på Bornholm så skulle det bli vår första resa utan barn…

  Hälsningar från Anna i Limhamn

 23. 1. Det finns två alternativ: 1 timme och 15 minuter eller 2 timmar och 30 minuter.

  2. Hela sommaren lång har jag suttit och studerat mikrobiologi i min lägenhet i regniga Malmö och inte fått mer än sammanlagt tre dagars sol. Det vore alldeles himmelsk, lyxigt och underbart att få vinna denna resan och få njuta av en skön övernattning och SPA. Jag hade tagit med mig min kära mamma som jag så sällan hinner att spendera tid med nuförtiden på grund av jobb och studier och vi hade verkligen behövt lite mor- och dotter tid, få koppla av och sist men inte minst samla krafterna inför vargavintern som kommer in mot landet när vi minst anar det!

 24. 1. Det finns två alternativ: 1 timme och 15 minuter eller 2 timmar och 30 minuter.

  2. Hela sommaren lång har jag suttit och studerat mikrobiologi i min lägenhet i regniga Malmö och inte fått mer än sammanlagt tre dagars sol. Det vore alldeles himmelsk, lyxigt och underbart att få vinna denna resan och få njuta av en skön övernattning och SPA. Jag hade tagit med mig min kära mamma som jag så sällan hinner att spendera tid med nuförtiden på grund av jobb och studier och vi hade verkligen behövt lite mor- och dotter tid, få koppla av och sist men inte minst samla krafterna inför vargavintern som kommer in mot landet när vi minst anar det!

  3. Kontakt: oliviamaria25@gmail.com

 25. Vilken underbara tävling!!
  * Det finns två alternativ; antingen 1 tim och 15 min eller 2 tim och 30 min.

  * Jag vill bjuda min fina dotter på den här resan då hon fyller 40 år. 2011 var ett jobbigt år för henne och vad kan vara bättre än att lämna det tunga året bakom sig och blicka framåt med en lyxig kryssning och kvalitetstid med sin mamma? Ha det gott.
  evamarie.ljungberg@spray.se

 26. 1. 1 tim och 15 min eller 2 tim och 30 minuter

  2. Det vore toppen med en lite hösttripp och få bli omhändertagen som en VIP. Vila, äta gott och bada i poolen, jag skulle bli lika glad som solen. Det här är någonting jag behöver, jag får leta upp en fyrklöver!

  /Helena

 27. 1. 1 timma och 15 minuter och 2 timmar och 30 minuter

  2. Jag skulle så gärna vilja överraska min bästa vän med denna trip. Hon har en 5 månaders bebis hemma, och mammapengen är inte den högsta….=( / annawillen@hotmail.com

 28. De olika alternativen är 1 timma och 15 minuter och 2 timmar och 30 minuter.

  Jag behöver den inte, jag ska snart åka till mexico, och är ganska nöjd med det. Men min mamma och pappa behöver en paus från husrenoveringen. Därför skulle jag vilja vinna resan till dom.

Kommentarer är stängda.