Vad hände med; Något för den händige?

Diskutionerna kring detta Jönköpingsobjekt är redan i full gång. Är detta framtidens homestaging? Är det OK att visa iscensatta hus med utklädda modeller och vad händer på visningen tro, skådespel med mäklaren i huvudrollen? Om du frågar mig blir jag glad, och jag är positiv till det hela grejen. Tycker Svensk Fastighetsförmedling gör helt rätt som tar klivet utanför boxen (…även om jag blev förvånad att det var de!!!) Vi har sett Stockholmsbyrån Fantastic Frank göra det, och helt plötsligt känns det som min och [room] by sofie´s framtid kan bli hur kul som helst. Behöver du kanske hjälp med att homestyla? Tveka inte att kontakt mig för mer information, (…hjälper även till via webben ).

Har du några erfarenheter eller åsikter om homestaging? Vad tycker du om denna ”nya” homestaging trend? Nu kör vi gallup/diskutionsforum tycker jag. Alla kommentarer och synpunkter är självklart välkomna. Hjälp mig genom att berätta vad du tycker… Kram kram och tack på förhand // Sofie


Bilder: Svensk fastighetsförmedling

6 reaktioner på ”Vad hände med; Något för den händige?”

 1. Styling a`la Anna

  Haha! Ja det var ju rätt kul! Men hållbart?..Jag vet inte, det är nog inte så många mäklare som hakar på?

 2. annashusidingtuna

  Hej!
  Nja, jag vet inte jag..blir det inte mest ett spektakel av det hela?
  Jag som eventuell köpare skulle nog faktiskt dra örornen åt mig och undra "vad är det för fel på det här huset då om de måste ha skådespelare med som spelar olika roller" nä det går nog faktiskt bort för min del tror jag.
  Anna

 3. Tack för härliga synpunkter!
  Jag märker att det är lite delade meningar om denna typen av styling. Coolt, hållbart, väl utfört… Ja det är upp till var och en att bestäma om man tycker det är bra/dåligt! Spännande att se vad som händer här näst…

  // SOfie

 4. Tycker också det var ett roligt intiativ. Hade huset legat i Göteborg så hade det garanterat varit sålt för längesedan utan någon styling alls.

Kommentarer är stängda.