Och så kom den med posten…


Senaste numret av Elle interiör landade till slut i min brevlåda.
De första (…typ tjugo) sidorna är ju alltid reklam, som jag snabbt bruuuukar bläddra förbi. Men igår föll dit på ett av uppslagen, nämligen detta…

Miljön ger mig en fin känsla för hur jag kan tänka mig inredningen och ytskikt till min nya arbetsplats. Jag har ju fuuuullständigt kärat ner mig i de trärena väggarna :))) det vet ni vid det här laget. Men det gäller att hitta en fin balans så det inte blir ”furustuga-ála-trettio-år-tillbaks-i-tiden” och så vill jag såklart ha in lite färg. Jag vill att det ska var mysigt modernt. Cosy Minimalism heter visst trenden hösten 2011 och den har verkligen tagit mig med hull och hår. Stolen heter About a Chair och kommer från HAY.
Kram på er // Sofie

2 reaktioner på ”Och så kom den med posten…”

  1. Ska bli kul att se trärent med lite färg. Även om jag inte är så förtjust i just trä, så tror jag att du skulle göra det riktigt bra 🙂

    Tack för besöket och trevlig helg, kram!

    /Annika

  2. Här har du en till som verkligen älskar att titta på det ljusa trärena. Dock får jag ta hänsyn till vårt hus som inte talar riktigt samma språk…………snyggt som tusan är det i alla fall. Kram

Kommentarer är stängda.