Dagens outfit; Grovstickat

Hej härliga lördag! Idag bjuder jag er på en dagens, det var ju ett tag sen. Kul är det men jag måste bara säga att jag är lite förundrad, då just dagens outfit inläggen varit de mest lästa inläggen här på bloggen i sommar. Med tanke på att jag fortfarande har väldigt svårt att hitta mig själv i spegeln, verkar det inte spela någon roll. Hur som helst; denna härliga tröja (Benetton) köpte jag i våras, men jag hann aldrig riktigt använda den då våren kom hastigt och lustigt. Nu är den min favvo med sina korta puffiga ärmar och härligt grovstickad vid halsen. Jeans Mango (köpta på Mallis) och klocka Triwa. Snart är det dags att boka klipptid. Har glömt att det kräver tätare besök hos frissan….

Nu ska jag skynda iväg till ännu ett super-spännande möte….. :))) Kram // Sofie

5 reaktioner på ”Dagens outfit; Grovstickat”

  1. Afrouz;
    Skoställen är köpta på Ikea, finns tyvärr inte i sortimentet längre (…jag skulle själv vilja ha fler) Kolla Bolagret vet att de haft något liknande…

    // Sofie

Kommentarer är stängda.