Nu säljer jag mitt…

Just nu sitter jag på en stol vid mitt skrivbord omringad av allt och inget, framför och bakom. Fönsterbrädorna (som jag saknat…) är fyllda med dekorativa påsar med viktigt innehåll, mässmaterial, skrivböcker, kalender, usbminnen, färgpennor och travar med nya inredningsmagasin. Problemet är just förvaring vid min tillfälliga arbtesplats, så därför ska jag strax bege mig till Granit för att investera i lite nya mappar etc. Men jag undrar lite, vad hände egentligen. Jag som alltid gillat kreativt kaos. Jaja, det passar väl sig inte just nu liksom, då allt i hemmet och på jobbfronten är under bearbetning/uppbyggnad. Men jag trivs och det är det känslan jag försöker falla tillbaks på när det känns aningen stressigt och kaotiskt :))

Imorse tillbringade jag en lång stund i vårt överfulla stackars garage, som helt ovetande snart ska genomgå en ”extreme makeover”. På tal om skrivbord så la jag just ut mitt gamla skrivbord på blocket.se om någon skulle vara intresserad…. Kram //Sofie

5 reaktioner på ”Nu säljer jag mitt…”

  1. Elvira Spekulerar

    Flera som går i rensartankar ser jag. Jag skriver också om att ordna till det på hemmakontoret idag.

    Fint skrivbord förresten, på den bilden såg det städat ut i alla fall 😉

  2. Detta ständiga rensande. Never ending sstory. Att man aldrig lär sig och slutar samla på sig alla prylar. Känslan när man är färdig är dock värt mödan.

  3. Jag förstår precis vad du menar, igår rensade jag ur lådorna i vårt arbetsrum och slängde 4 överfulla papperspåsar med bara papper och gamla tidningar. Det är en skön känsla som infinner sig efteråt då allt är i sin ordning:) Idag har jag köpt världens finaste patchworkmatta som vi ska ha i uterummet. Du måste komma och hälsa på snart!

    Kramar J

  4. Granit kan göra underverk och förvandla totala kaos till organiserade kaos och det med stil, sånt gillar jag 🙂

Kommentarer är stängda.