Funderingar….

Bilder: [room] by sofie
Fjärde dagen på inskolningen och som ni märker tar det mycket av min uppmärksamhet just nu.
Idag vid kl 10 skulle jag gå hem, alltså lämna Esther och nu sitter jag här vid dator lite nervös med en klump i magen; Hur går det egentligen där borta just nu? Bilderna är tagna på väg hem från dagis igår….

2 reaktioner på ”Funderingar….”

 1. Förstår din oro!
  Har gått igenom detta som mamma och just nu som pedagog på en småbarnsavdelning.
  Hos oss skolas barnen in av föräldrarna under tre hela dagar och den fjärde dagen följer de med barnen till förskolan innan de går till jobbet.

  Det brukar oftast vara bra för barnen, även om de gråter just som de ska säga hejdå. Såklart!

  Har säkert skolat in över 250 barn under min tid på förskola och jag skulle kunna säga att ett eller högst två barn haft svårt att hitta trygghet i barn och pedagoger!

  Det kommer gå bra, bara du är trygg i att det gör det!

  Lena

 2. Det är så sorgligt att lämna sina barn och det är egentligen helt fel och galet. Det är det vi känner. Jag jobbade tidigare som förskollärare men slutade, utbildade mig till annat. Det är så mycket som jag inte kunde stå för. Förskolan är bra på mycket också naturligtvis.

Kommentarer är stängda.