Modern nutid

Jag har märkt att mitt intresse för moderna möbler med en klassisk twist växt sig allt starkare den senaste tiden. Just nu vill jag vakna upp sidan om (…min man såklart!) men vid andra sidan får gärna det gråa nattduksbordet Isala stå. Bordet har en vacker rund form -med touch av tradition och finns i både lila och grått. Tror mixen mellan den lite ruffa industriella känslan som jag vill skapa, skulle passa fint i vårt nya sovrum, och hur fint är inte skåpet i samma serie, trycker gilla!! Ikväll ska vi behandla brädgolvet (en neutral tvålsåpa) och imorgon ska fototapeten upp. Sååå, förhoppningsvis blir sovrummet beboligt i helgen, wwwiiiiii!!!
Önskar er en fin fredag // Kram Sofie

Bilder: via Ikea Livethemma.se // Stående foto ovan: Andreas Slättner

2 reaktioner på ”Modern nutid”

  1. Gillar verkligen färgen och den lite annorlunda stilen. Ibland glänser IKEA till! 🙂 Har sett att det finns ett litet gammaldags skrivbord i samma serie som jag också gillar skarpt. Lycka till med sovrummet! /Nellie

Kommentarer är stängda.