Exklusiv preview hos….

Hej, nu är det jag Lovisa som tittar in igen! Idag har jag och Sofie varit hos Daniella och tjuvkikat i hennes vackra gårdsbutik, INREDA-UTREDA, som slår upp portarna nu på onsdag den 28/9. Jag älskar små butiker, det finns en exklusivitet och spänning som man inte hittar hos de stora kedjorna. Butiken är fylld med en härlig mix av prylar, som alla valts ut med omsorg av Daniella och passar perfekt till de vitkalkade väggarna och det fantastiska golvet av tegel. I sortimentet finns b.la produkter från Broste, Afroart och
by Nord. Blir ni lika sugna som mig på att köpa något från butiken så tycker jag ni ska kika in på premiären, på onsdag från kl 14. Hälsningar//Lovisa

Bilder: Lovisa Wallin (översta bilden av Daniella Witte)

3 reaktioner på ”Exklusiv preview hos….”

Kommentarer är stängda.