Osvenskt och nytt…


Hej mina vänner! Nu blir det utlovade bilder från Dusty Decos butik.
Inför min nystart av mitt företag [room] by sofie i september, åkte jag för att finna inspiration i Stockholms kanske mest udda inredningsaffär. Jag kommer (…som jag nämt några gånger tidigare) inreda vårt garage i Lund som är väldigt djupt. Familjen som bodde i huset innan oss körde in med bil+husvagn ihopkopplade, det säger en del! Samma var det hos Dusty Deco som också har sin butik i ett garage på Kocksgatan, och med mig hem fick jag några roliga idéer. Speciellt knepigt är det med ljussättning, i denna typ av lokal.

Jag hade turen att få en trevlig pratstud med en av ägaren. Han berättade hur han och hans tjej lämnat modebranschen, för att resa driva inredningsbutik och själv resa runt för att hitta udda inredningsprylar, mest USA och Tjeckien. De båda var väldigt nöjda med att kunna kombinera nytta med nöje. Att resa tillsammans och samtidigt kunna driva en bärande verksamhet. En livstil som jag tror fler och fler söker efter idag…
Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Osvenskt och nytt…”

  1. Johanna Stålros

    Den butiken är en av mina favoriter, så underbart att gå omkring där! Lycka till med ditt företag. kram johanna

Kommentarer är stängda.