…gårdagens; skjuten från höften!


Bilder: [ room] by sofie

Igår tog vi en runda till stan, och lämnade packningen och ett smärre koas hemma. När jag för några dagar sen rensade ut min garderob hittade jag bland annat denna blus. Och som ni märkt, bor jag i mina avklippta jeans från Zara. Gul-beige blus från danska Margit Brandt köpte jag i våras och har blivit en ny favorit till min korta frisyr. Guldsandalerna är ett reafynd från förra sommaren.

Nu mina vänner ska jag göra mig klar.”Kvällens” blir nog klänning -tror jag, då middag hos mannens kollega står på schemat. Kram och trevlig helg! //Sofie

2 reaktioner på ”…gårdagens; skjuten från höften!”

  1. Kanonfint! Jag har också vandrat runt i guldskor hela sommaren. Spritt nya vagabond. Fyndade på loppis för 50 spänn. De har satt pricken över i:et på varje outfit. det är något speciellt att gå i sina gyllene skor 🙂
    Du är snyggt matchad med allt!

Kommentarer är stängda.