På väg mot min dröm

Hemma igen efter några dagars semester i fantastiska Skagen …bildmaraton får ni senare ikväll!
Energin är på topp och idag har vi spenderat några timmar i detta utrymmet -förrådet. Hela nio kartonger blev packade och det känns liksom så skönt att vara igång (19 augusti går flytten till Lund).

Kolla noga vad det står på kartongen, på den tredje bilden; S T U D I O. Ja, för varje dag som går närmar jag mig min dröm om ett alldeles eget; showroom/ateljé/studio/föreläsnings- inspirationsplats/kreativt och levande kontor. Ja, kärt barn har många namn. Jag har min plan klar i huvudet och här under semestern ska vi göra en utförlig strategi och affärsplan för de kommande åren. Tack Martin för att du hjälper mig att förverkliga min dröm… du är bäst!!!!Bilder: [room] by sofie

TIPS: Behöver du stora påsar till förvaring och annat? MY BIG BLUE BAG kommer från Jysk och kostade 7.50 DKK. Finns säkert på Jysk i Sverige. Betydligt större och mer praktiska att packa i än ”The blue ikea bag”.

1 reaktion på ”På väg mot min dröm”

  1. Hedvig och Jag

    Å en sån där kanske man skulle samla grejjer i? Jag har sjuk dille på blått just nu.. eller ja.. det har väl varit min favvo länge men just nu finns det så fina saker att shoppa!

    Tack för härlig inspiration Sofie!

Kommentarer är stängda.