Dekorera med skolådor


Kategorin läsare här på bloggen är övervägande kvinnor. Och inte helt otänkbart är det att många av oss (inkl mig själv) har en och annan skolåda i garderoben….

Tips: Känner du för att dekorera eller göra något kul i hallen? Damma av alla din skokartonger, stapla dem i snygga rader. Har du kanske som jag, slängt en del kartonger kan du mixa upp med anrda saker såsom böcker, resväskor eller magasinhögar. Blev kär i mattorna som ger den vita hallen värme och lite femenin känsla. Längst ner i rummet ser vi stövlar uppradade. Ett roligt blickfång på samma tema.

Bilder: Vårt nya HEM via Solid Frog.

3 reaktioner på ”Dekorera med skolådor”

  1. Nej men FY… Fatta vad opraktiskt? fatta vad mycket damm det lär samlas där? Jag mår dåligt bara jag ser bilden! Inte alls snyggt…

  2. [room] by sofie

    Emelie;
    Visst kommer det sammlas damm, det gör det på alla öppna lösningar. Vet att många är rädda för exempel öppna hyllor i köket. Ett tips till dig är att göra samma dekoration i ett skåp med glasdörrar. Ett dammfritt alternativ…

    Jag tycker det kan vara en rolig idé om man vill förändra och göra en installation för en kortare tid. En kontrast till alla stängda praktiska entrér.

    Fortsatt trevlig dag! //SOfie

Kommentarer är stängda.