PS Vågö, hundkex och kvällsdopp!

Ikväll har jag varit hos frisören. Bye-bye slitna toppar och välkommen du välklippta, knivskarpa page. Jajemen, jag känner mig verkligen fin i en ”riktig” frisyr. När jag kom hem blev jag överraskad av ännu en fin frisyr. Martin och Ebba hade nämligen klippt vår stora gräsmatta (…läs, är det lönt med gräsmatta?!!) plockat in lite vilda hundkex och efter detta tagit ett härligt salt kvällsdopp.

PS Vågö hamnade snyggt på en rad och baddräkten hade Ebba hängt fint på tork. Mammas inredar-öga såg den fina kontrasten, och var tvungen att plocka fram kameran. Nu känns det som att sommaren är här på riktigt…

Bilder: [room] by sofie

5 reaktioner på ”PS Vågö, hundkex och kvällsdopp!”

 1. Postadress Torslanda

  Så härligt! Ser ut som ett fantastiskt ställe att bo på! Älskar Danmark 🙂

 2. Jag gillar verkligen de där stolarna. Prisvärda och snygga. kanske skulle slå till på några.

  Kram

  Erika

 3. [room] by sofie

  Erika; Slå till! Superfina att ha inne på vinter, med grått fårskinn eller en snygg kudde.

 4. Sara/Little Miss Fix It

  Härligt! Mina Vågö står i förrådet i väntan på nästa OS… Kram på dig!

Kommentarer är stängda.