My new favorite


Har du inte redan testat JOE & THE JUICE så gör det. Här blir man tillfredställd både med öga, öra och inte minst av deras fantastiska juicer. Detta har varit mitt favorit-hak sedan vi kom till Aarhus och ett måste varje gång jag har vägarna förbi stan. Såg just att de blivit nominerade av danska Bolig Magasinets i kategorin Årets bästa inredningen. Grattis grattis!!!Nu finns förresten den första svenska JOE & THE JUICE på Kungsmässan i Kungsbacka.
Missa inte om du har vägarna förbi. Testa min favoritjuice; Ironman med extra ingefära och mackan Tunamousse med julapeno.

Åhh, nu blev jag superhungrig, kanske får ta en tur till byen med barnen, då mannen lämnat för London två dagar. Ses snart igen! Kram Sofie

Bilder: JOE & THE JUICE:s facebooksida.

1 reaktion på ”My new favorite”

  1. Kungsmässan minsann, det var otippat.

    Lade också märke till kedjan när jag var i DK sist. De har en skön stil.

Kommentarer är stängda.