Lauritz


Igår fick jag besök av min kusin, och vi bara njuter av ledighet, sol & bad samt trevlig pratstunder. Vårt gemensamma intresse är kanske inte helt oväntat, I N R E D N I N G så dagens utflycktsmål är Lauritz, som bara ligger två minuter bort från var vi bor…

Jag hoppas såklart snubbla över några riktiga gobitar. Kanske en Arne Jacobsen fåtölj helst; Svanen, men Ägget går också bra, haha 😉 !!! Någon riktig höjdare skulle man ju gärna vilja ta med hem, nu när det snart är dags att flytta hem. Någon ny stol till matbordet, eller en lampa. kanske mer realistiskt. Någongång ska ju drömmar gå i uppfyllelse, inte sant…?!

Tips; Har du en stram fåtölj i exempelvis skinn, blir avslappnad med lite slappa kuddar. Jag gillar hur man ”poppat upp” äggetfåtöljerna på bilden. Randiga kuddar mjukar alltid upp. De på bilden kommer från Afroart.

4 reaktioner på ”Lauritz”

 1. Lauritz är himla bra ställe, även att sälja saker på. Lycka till i jakten på din drömstol.

 2. House of Jammi - blogg och webshop

  Åh så roligt att bo så nära Lauritz. Ägget står överst på min önskelista. Jag har sagt till maken att jag önskar mig en i 50-årspresent, så att han kan börja spara redan nu 🙂

 3. Inredningsgalen

  Läste om er flytt, måste vara ett svårt beslut!
  Men vilket jobb att se fram emot, egen studio, inte avis alls!! Nä då!

  kram

 4. Jeg har faktisk "Egget" til Arne Jacobsen, og i den har jeg en pusete hvit saueullspute av tibetlam……de kler hverandre ganske bra!!!

Kommentarer är stängda.