Typisk Sofie-lunch

Ja, ni minns säkert att jag för lite sen bestämde mig för att bli av med mina extrakilo, efter Ebba och Esther. Jag klarade gymtävlingen som jag deltog i, och den blev även kick-starten. Tyvärr blev jag inte den lycklige vinnaren av 5000:- i rese-presentkortet, men det gör inte så mycket. För idag har jag nått mitt andra mål, i morse steg jag nämligen upp på vågen OCH …check!!! -7 kilo.


Egentligen är det tre saker som varit avgörande, och de är i rang; Träning, mindre kolhydrater och mer fisk. Bilderna visar en typisk Sofie-lunch. Färska färdighackade grönsaker (finns bland salladerna), varmrökt lax och ovanpå lite citronolivolja och pinjenötter/cashewnötter. Sååå enkelt, sååå gott och verkligen mättande. Som sagt, träning och välbalanserd kost är nyckeln till framgång, varjefall för mig. Blå tallrik Kastehelmi och glas Kartio i nya färgen Rio Brown.

Bilder: [room] by sofie

4 reaktioner på ”Typisk Sofie-lunch”

 1. Inredningsgalen

  Ser mumsigt ur!
  Det fixar du lätt, gäller bara att komma igång!

  Så du gillar er kök, kan hålla med – härligt luftigt o snygga färgdetaljer!

  Ha det gott!

 2. Grattis! Bra jobbat! 😀
  Jag har också några kilon att gå ner så det här var bra pepp 🙂

 3. Åh, stort grattis! Jag födde för 3 veckor sen och har bara 3 kg kvar till inskrivningsvikten, men vill gå ner ytterligare 4 så jag får också ligga i lite träning. Måste definitivt ändra på min kost också då jag proppar i mig alldeles för mycket sötsaker…

Kommentarer är stängda.