Äntligen… och premiär!

Ja, äntligen känns det som jag är jag full av energi igen och det är sååå gött att vara tillbaks på banan. Jag gillar ju inte att beklaga mig här på bloggen, men det är väl ingen av er där ute som undått min bloggtrötthet/vårtrötthet? Någon som känner igen sig kanske? Jag har bestämt mig för att fortsätta inspirera er med vackra bilder och färgstark inredning som kanske är mitt signum.

Första bilden ovan (…sparbössa med peruk och solisar) är bara störtskön. Personliga detaljer i hemmet är alltid rätt. Vem skulle inte bli glad av att mötas av den? Bilden nedan visar hur man lagt allt krut på en vägg. Gråfärg, bokhyllor som fyllts med böcker till bredden. Ett plus är faktiskt att TV:n försvinner in bland alla dessa bokryggar mot den grå väggen.

Vill samtidigt påminna er om att Del 1 i min Danska Designskola kommer komma på måndag. Jag inleder med ett avsnitt som jag valt att kalla; Vad är egentligen Design?
Nu kör vi igen vänner. // Kram Sofie


Bilder: Marcus Lawett

5 reaktioner på ”Äntligen… och premiär!”

 1. emma ::emmas designblogg::

  Härligt att höra att du bestämt dig för att fortsätta, och att inspirationen verkar kommit tillbaks!

  Vi har tv:n på en svart vägg med massa tavlor runt, den försvinner nästan! 🙂

 2. Skönt att höra att energin och inspirationen är tillbaka!
  Kul det var att ses sist, hoppas det inte dröjer alltför länge tills nästa gång:-)

  Ha en fin dag! Kram Jossan

 3. Jippi, välkommen tillbaka! Jag kan säga att jag känner igen mig. Våren brukar inte va min bästa tid men just den här våren har jag klarat mig. Skönt!

  /Johanna

 4. Hanna - Whiterainbow

  Vad roligt att energin hittat tillbaka, du har en inspirerande blogg 🙂

Kommentarer är stängda.