Snygg även inne…och påminnelse!

Godmorgon måndag och ny vecka! Tack för era kommentarer angående Esther, som redan är bättre. En inspirerande hallbild bjuder jag er med, så här på måndagsmorgonen. Den visar PS Vågö inne i gått sällskap av två Kelimmattor. Snygg kombo. Jag vill också påminna er om att T Ä V L A om fina Aaltovasen från Iittala. Klicka HÄR för länkning, och du har chans på vasen i den nya läckra färgen Rio Brown. Tävlingen pågår tom imorgon 31/5-11.

Förresten, en annan sak jag undrar.Var tog sommarvärmen vägen? Är den hos dig eller? Nåväl, jag önskar er en trevlig start på veckan mina vänner! /
Kram Sofie

1 reaktion på ”Snygg även inne…och påminnelse!”

  1. Inreda Mera Hemma

    Här är det heller ingen värme 🙁 jag har tävlat, länkat & facebookat:))))

Kommentarer är stängda.