Ny bloggkategori; Inredare på visning

Godmorgon där ute! Ja, det är inte annat än att jag har fått blodad tand att publicera Del 2 i Dansk designskola, efter att jag såg läsarstatestiken igår. Men ni får vänta till slutet av veckan med nästa avsnitt. Idag kör jag nämligen igång en ny bloggkategori på HEM-bloggen, min andra inredningblogg ni vet… Jag kommer alltså varje vecka sätta på mig ”inredarglasögonen” och ge er en guidad tur av en utvald bostad på Hemnet. Matnyttiga inredningstips och användbara inredningslösning som ni kan använda i just era hem.

Bilderna i detta inlägg kommer från Stadshem och är ett bra exempel på hur mycket roliga inredningslösningar vi kan hitta på Hemnet. Hoppas ni vill hänga med mig på visning…? Första lägenheten hittar du HÄR. Ha en bra dag! /Kram Sofie

4 reaktioner på ”Ny bloggkategori; Inredare på visning”

  1. Styling a`la Anna

    Trevligt trevligt! Jag går genast in och kollar! Ha en bra dag! 🙂

  2. Dejlige billeder, lyst og enkelt med få farveklatter til at fange interessen og skabe lidt kontrast.

Kommentarer är stängda.