Kvällens godaste kyckling

Nej, detta är inte en matblogg men jag måste bara tipsa om detta goda recept, som jag hittade på baksidan av Spenatpåsen i helgen. Dock är texten på danska, men jag tror nog ni förstår ändå. Kycklingrätter kan man behöva lite variation på, eller hur? Kollade ni in Inredare på visning förresten??? Där gav jag ett enkelt tips hur man kan dekorera köksbänken med örter i krukor och skålar. Här ser ni hur jag satt timjan i en av mina Kastehelmiskålarna från Iittala. Perfekt som dekoration i vardagen!

Ja, det fick bli lite ”chicken-dinner-inspiration” så här på eftermiddagen.
Hoppas kvällsmaten ska smaka! // Kram Sofie


Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Kvällens godaste kyckling”

  1. Proforma - Irene

    Det låter jättegott, måste testas någon dag! Ingredienserna är precis vad jag gillar!

    "Inredare på visning" låter kul, ska genast klicka mig vidare!
    Kram kram

Kommentarer är stängda.