Styling, krönika och viktminskning!

Hej där ute!
Jag får med jämna mellanrum förfrågningar om jag inte kan visa fler bilder från vårt hus.
OCH självklart! Jag vill jag inget hellre. Problemet är bara att med två härliga småtjejer i huset ser det jämt ser ut som på bilden ovan. Just nu jagar jag Esther som nu börjar kuta omkring av egen maskin. Därav den ”coola” hjälmen på huvuvdet 🙂 !!! Jag önskar verkligen att jag hade mer tid till att plocka undan, styla lite och plåta här hemma. Men jag får helt enkelt inte tiden att räcka åt. Vill du se några fler pics här hemmifrån klicka HÄR.


Bilder: [room] by sofie

För er nya läsare så skriver jag även en redaktionell inredningskrönika, läs gårdagens HÄR. En halv sida som ska fyllas med intressant text och vackra bilder, varje lördag, i bostadsbilagan HEM för Ystads Allehanda. Där driver jag också HEM-bloggen som jag uppdaterar fyra-fem ggr i veckan. Detta försöker jag hinna med när lilla Esther 10 månader sover sin lilla förmiddagslur i vagnen utanför. Egenföretagare och mammaledig, ja så ser dagarna ut. Hoppas ni har överseende!

I eftermiddag ska jag och familjen på Hälsomässa i stan, passar perfekt nu!!! Ny inspiration till nyttig vällagad mat är ju aldrig fel för en som bestämt sig att tappa alla sina mamma-kilo. Tävlingen på gymmet, som jag skrev om för lite sen avgörs den 14 mars och hittills har jag lyckats tappa tre kilo. Nu ska jag väcka mannen för att ge mig ut på en löprunda innan frukost. HEJ mitt nya hälsosamma liv 😉 !!!

Önskar er alla en mysig söndag med vackert väder och plusgrader
Kram Sofie

6 reaktioner på ”Styling, krönika och viktminskning!”

 1. House of Jammi - blogg och webshop

  Och här sitter jag i fåtöljen omgiven av Pokemon-kort och Bakugan. Mina barn är 6 & 8 och det där med grejer och leksaker överallt har inte tagit slut än. Undrar när det är dags att återerövra sitt hus? När de flyttar hemifrån 🙂 kanske?

 2. Dessi - Home and desire

  Älskar verkligen att se bilder från ert ljusa fina hem! Inspireras massor när du bjuder på dina egna bilder 🙂 Förstår att det inte är så lätt med två små där hemma. Själv väntar vi smått, så vi vet vad som komma skall 🙂

 3. Inreda Mera Hemma

  Sötnos, jamen det låter då som att du är mänsklig Sofie:-P Vem har tipp topp & städat hemma jämt? Ingen tror jag:-D
  Skönt om man kan ha det ibland. Du gör det bra som är mammaledig egen företagare & bloggar & skriver. Jag fixar det inte, har provat, företaget har en liten paus, jag tycker det blev för mycket. Älskar dina bloggar & ditt hem. Ha en fin söndag

 4. Vilken söt liten pralin som tittar in i kameran! Tack för all inspiration du ger på bloggen,,jag blir sååå inspirerad!

  Cia i Lund

 5. gud, vilken snygg matta du har!!! det är det vackraste jag har sett på långa tider! går den at köpa (och i så fall var?)?

  /elise

Kommentarer är stängda.