Lite nytt här hemma

HEJ på er!

Förra veckan när jag köpte dessa fyra godbitar kunde jag inte motstå frestelsen av denna söta mini Urban som nu lanserats som barnvariant. Jag har sedan tidigare fyra vita Urban i stor storlek och är sååå glad för att jag nu kan kombinera ute/innestolarna med barnstolar i samma serie. Hur ofta händer det?
Jag har ju tidigare utalat mig om att Urban-stolarna förmodligen kommer bli (…om det inte redan är?!) en Ikeas klassiker. På bilderna ser ni även att en elefantbricka från Svenskt tenn flyttat in och ljusstakarna på bordet, från Nordal är julklappar, som jag inte tror jag visat?! Favorit-muggen som jämt är fylld med kaffe heter Taika kommer från Iittala.

Nu mina vänner är det hög tid att kicka igång fredagen.
Jag ska fixa lite här hemma, då lilla Esther nu börjat ta sig runt på egen maskin-utan att hålla mamma och pappas hand. Japp, barnsäkra hemmet står på min agenda idag!

Kram Sofie

Bilder: [room] by sofie

10 reaktioner på ”Lite nytt här hemma”

 1. Blogg by Maliin Stoor

  Underbar!

  Fina bilder – inspirerande!!!

  Må gott och trevlig helg!!

  Maliin

 2. Dessi - Home and desire

  Fantastiskt läckra bilder! Jag bara älskar ert hem och skulle gärna se fler bilder från det! 🙂

  Ha en härlig helg!

 3. Åh så fint du har det Sofie, färgglatt som bara den. Gillar dina nya ljusstakar. Jag har försökt att länka till din andra blogg men det går inte av någon anledning?

  Ha en skön helg! Kram Jossan

 4. Daniella Witte

  Den har jag helt missat, trots att jag alltid springer där!!
  Så fin den är och så fint ditt hem är Sofie.

  Ha en riktigt skön helg!

  Kram

 5. Hej! Vill bara säga tack för en inspirerande och jättebra blogg! Kan inte du lägga upp bilder på dina barns rum, eller annan barnrumsinspiration, kan tänka mig att du är bra på det 🙂 Väntar min första dotter om ca en månad och behöver tips.

 6. Inreda Mera Hemma

  Vad fint älskar Urban stolarna och elefantbrickan. Ska köpa en till min dotter i 1 års present:)

 7. Sofia Agardtson

  Jättesnyggt! Ljusstakarna är ju bara helt fantastiska! 🙂

  Trevlig helg!

 8. Så fint du har det här på bilderna 🙂 Färgkick! Och barnsäkra hemmet, man blir förvånad av hur långt upp de når de små liven 😉 Lycka till
  kram Karin

 9. Frida på Trendenser

  Som svar på din fråga är jag MYCKET nöjd med min Canon. Så nöjd att jag funderar på en G12 nu.

 10. Tjoho! Hittade din blogg bland mina bokmärken, har visst inte varit här på länge… Fastnade för de ljuddämpande tavlorna så jag bloggade om dem och länkade till dig! Ha en go lördagskväll//Petronella

Kommentarer är stängda.