Idag gästbloggar jag!

Bild: [room] by sofie

I november 2008 startade jag [room] by sofie-bloggen. Jag har sedan starten gjort mer tusen inlägg och har lagt hundratals timmar på att dela med mig av inspiration till er fina läsare. Förstår ni att vi bloggare blir så otroligt glada för alla kommentarer, feed-back och respons vi får på de inlägg vi skriver?! Jag har bjudit på inspirations bilder, vackra miljöbilder men också för förmedlat massor av produktnyheter som gjort att jag ständig håller mig själv ajour och uppdaterad på vad som händer i design och inredningsvärlden.

Att blogga är fantastiskt givande och det har gett mig så otroligt mycket mer än jag vågat hoppats på. Jag hade aldrig kunnat drömma om att träffa så många liksinnade vänner genom detta medie. Fina människor som jag aldrig hade fått möjlighet att lära känna, om det inte vore för bloggandet.

Den första bloggen jag läste var; En inredoholics bekännelser. Minns ni den? Ja, visst var det Jannice, som idag bloggar på SpotLife under namnet Simplicty. Hon är driver även designbloggen Design Day by day där jag idag fått äran att bli den första gästbloggaren. Klicka HÄR och du kommer direkt till mitt inlägg. Där kan du läsa om hur jag får min vardag att kännas lite lyxigare. Ni får även dukningstips (…som jag lovade för lite sen) och recept på min godaste lättlagade räkpasta!

Njut av sköna söndag!
Kram Sofie

4 reaktioner på ”Idag gästbloggar jag!”

 1. Proforma - Irene

  Många bra tips, snygg dukning med härlig färgsättning. Pastan ska jag absolut testa, den låter god.
  Ha en skön söndag, Sofie!
  Kram

 2. Johanna Eliasson

  När man lägger ner tid och sin kärlek på bloggen lönar det sig i längden. Din blogg har även givet många timmars läsning till oss läsare, så tack för en super blogg:)
  kram från Johanna, bloggen formge

 3. Ja stort tack vännen för din inspiration och för att jag fått lära känna dig! Kom ihåg första gången vi sågs på min kurs! Du sken som en sol, som alltid 🙂

  kramis och stort tack för ett jättefint inlägg!
  Jannice

Kommentarer är stängda.