Ibland önskar jag mig…

Klockan går mot lunch och jag sitter med en hög arbete framför mig. Jag försöker vara kreativ.
Hur har ni det idag? Här hemma skrivs det krönikor och blogginlägg, för att det inte ska bli helt tyst här på bloggen! Imorgon åker jag nämligen en tur till Ystad för att fira mamsens födelsedag, samt för lite jobb på onsdag. Det ska bli supermysigt och visst blir det lite häng med tjejkompisarna också, hihi!!!Bilder: Freunde von Freunden.
Bilderna visar några annorlunda och vad jag kallar en kreativa arbetsplatser. Man kan också kalla det motsatsen till att sitta vid köksön, som en dag före avresa är fylld till bredden med pysselböcker, pärlor, teckningar, fruktskålar, kläder, post för att nämna något. Jaja, jag ska inte klaga men ibland önskar jag verkligen mig en kreativ arbetsplats. Gärna tillsammans med andra kreativa, positiva och glada människor!
Ha en underbar måndag!
Kram Sofie

2 reaktioner på ”Ibland önskar jag mig…”

  1. Jaa, det skulle vara himla trevligt. Jag skulle gärna ha en kreativ typ av arbetsplats överhuvudtaget – jobbar på kontor och här är det inte direkt tyger och snygga lampor det pratas om. 😉

  2. Vi får stötta varandra när det känns tungt och ensamt!
    Har du fått skålarna från L&R?
    Kram Anna

Kommentarer är stängda.