ABC-affisch

Igår var det dags för ikea-igen. Nej, vi har inte bosatt oss där, men vi bor verkligen jättenära och Ilva-varuhuset vägg i vägg, är supertrevligt 😉 !!! Ebba tycker det är kul att leka en stund i barnrummet, mysa med glass och numera känner en del av personalen igen henne. Jag vet inte om det är bra eller dåligt när de säger; -Ska mamma handla inredning idag igen?! På dagens inköpslista stod något så spännande som madrassskydd och en svart ribbaram till ABC-affischen som vi köpte sist vi var på stans konstmusseum. Fina färger och inte bara vanliga; A-apa, B-banan, C-cykel. Bilderna beskriver texterna och kräver lite eftertanke för att lista ut vad det föreställer. Och JA, Esther blir oftast jätteglad när hon ser kameran.


Bilder: [room] by sofie

Annars är det mest fokus på Nintendo här hemma, och det känns då och då som Super Mario är en del av vår familj. Någon mer än vi som ofta har Mario på besök??! Lyckades knäppa den översta bilden just när hon klarat ta sig genom en ny bana. Glädjen var stor!
Trevlig fredag vänner!
Kram Sofie

5 reaktioner på ”ABC-affisch”

 1. Vilka härliga bilder, så söta barn!
  Tack för kommentaren 🙂
  Ha en trevlig helg!

 2. Hildur - fixaodona

  Jajamänsan, här har vi också Mario på besök titt som tätt. Oftast i spelform, men nu även som film. Perfekt nu när barnen är sjuka! Härliga bilder!!!

 3. House of Jammi - blogg och webshop

  Vi har inget Nintendo, men är för närvarande i Åre med en annan familj som inkluderar två Nintendo. Våra barn är helt sålda och verkar ha flyttat in i Nintendo-spelen.

Kommentarer är stängda.