Dekorera med ljusslinga

Gokväll på er!
Hoppas ni haft en bra kväll. Själv har jag ätit alldeles för mycket god mat hos svärmor… Såg ni melodifestivalen förresten??! På gränsen till pinsamt. Allmänt trista låtar, Nanne Grönwall goes Whitney Houston? Och Rickard Olsson, hur mycket glamour är där över honom? Marie tyckte jag dock skötte sig galant. Jaja, nog om det…

Inredningstips;
Bilden visar en härlig rosa vägg där hyllorna är målade i samma färg som väggen. Detta ger en häftig effekt! Ljusslingan blir blickfång och drar ögat uppåt. Den ramar in och ger mysig stämningsbelysning. Så fram med julslingorna igen mina vänner 🙂 !!!

Stort TACK till alla som tog sig tid och visa sin mest betydelsefulla möbel. Är ni fler som vill hänga på är det bara att lämna en kommentar till inlägget! Imorgon får ni bilder från Formland.

Kram Sofie

2 reaktioner på ”Dekorera med ljusslinga”

  1. Vilken tur att jag via Henrick hittade din blogg!
    Jo, jag har också några favoriter hemma, de finns på bild på min nystartade blogg, jagochvitt.blogspot.com

    Lena

  2. Har sett en grymt läcker ljusslinga på Granit som jag tänkte lägga vantarna på och släppa in i sovrummet. In med en stringhylla och så kan det nog bli en fin mysbelysning!

    Ha en härlig dag!

    Dessi – Home and desire

Kommentarer är stängda.