Ny blogg+inredningskrönika!

Bild: Ystads Allehanda

Nu är det dags för mig att avslöja min lilla hemlighet….
I november blev jag kontaktad av en av mina läsare, också anställd på Ystads allehanda. Jag fick en förfrågan om jag ville skriva en (…alldeles egen, hihi!!!) inrednings-spalt i deras bostadsbilaga HEM (…typ Metrobostad.) Jag blev såklart smickrad och tackade självklart JA! Efter lite turer fram och tillbaka tyckte jag att en blogg på deras webb, skulle vara ett bra sätt att locka in besökare på deras site. Såååå, från och med januari kommer jag ha ytterligare en blogg för morgontidningen Ystads Allehanda (en morgontidning som ingår i Sydsvenskan koncernen och som täcker Ystad och Österlen, Tomelilla, Sjöbo, Skurup med omnejd), samt en halvsida redaktionellt i papperstidningen om inredning & design varannan lördag. Bloggen ligger nu uppe och du hittar mitt första inlägget HÄR.
Måste rusa… Har du frågor skriv gärna en kommentar eller ett mail!
Stor tisdags-kram!
Sofie

19 reaktioner på ”Ny blogg+inredningskrönika!”

 1. grattis, vad roligt att du fått det jobbet. Det kommer att gå superbra, ska läsa första delen nu. Kram Malin

 2. Grattis, vad roligt!! La genast till den bloggen i bloglovin också, så att jag inte missar något 🙂 ..

  Ha det bra och lycka till med nya jobbet!!

  Kram Elvira

 3. http://dreamlifeincity.blogspot.com/

  Hej<3
  Vill titta in o önska dej en underbar Jul<3

  Kram
  Christina<3 Jag arbetstränar hos Classic Style In The city

 4. Linda - Allt och/eller Inget

  Grattis, vad roligt! Vad fin du är i den gröna färgen på bilden!! Kram Linda

 5. Stort grattis!
  Det kommer du att klara toppen!
  Kram Anna
  Vi har sommarhus på österlen hör av dig om du behöver lite tips ibland närdu får torka!
  Stor kram Anna( Inreder)

Kommentarer är stängda.