En djungel av textiler

Bild: Bemz.se

Känner ni också så ibland, att det finns allt för många alternativ att välja på? Oavsett om man är på mataffären och ska köpa ost eller när det kommer till vita kakelplattor i byggshoppen? OCH just när man bestämt sig så slår den där ”tvek-genen” till? Hmmm, mitt dilema just nu är att skaffa en snygg klädsel till vår Klippan. Den som brukar stå på Ebbas rum men som numera är alla i familjens favoritplats i köket. Idag är soffan vit så allt annat kommer bli roligare.
Jag gillar denna Sagrada Lime från Designers Guild som på bilden ser väldigt gul ut. Är bara rädd för att den är fööör lime-färgad (…den heter ju lime!!!) när den kommer hem. Jaja, det blir väl till att beställa hem lite provtyger och se i rättan ljus! Tycker du den är fin eller tror du det blir too much? Mannen svarade inte riktigt när jag frågade; Vad tycker du? Ska jag tolka det som JA eller NEJ?!!

Ha en skön kväll!
Kram Sofie

3 reaktioner på ”En djungel av textiler”

  1. Styling a`la Anna

    Jag gillar den!!! 🙂 Ja om den som på bilden är gul då..inte lime.
    Varför kan inte män svara direkt?? 😉

  2. den är pigg och rolig, passar framåt februari – mars innan våren sätter fart och man behöver lite färgchockar för att piggas upp. Däremot tror jag att efter påsk så har man nog tröttnat på den.
    Jag skulle köpa den om priset var rimligt.

Kommentarer är stängda.