Mer bord på hjul

Bild: Boligmagasinet.dk

Jag vet att ni är många som läser min blogg dagligen…
Samtidigt vet jag också att det är många som får gråa hår när de beger sig ut för att leta nytt soffbord. Vid det här laget känner ni till att jag har en viss förkärlek till just bord på hjul. Själv tycker jag inte att inredningsbutikerna har överdrivet mycket snygga soffbord (…förutom SHE från David Design och Gitt från HAY.) Själv har vi detta soffbordet, såklart på hjul!!!

Bild: Boligmagasinet.dk

Designa ett själv
Ja, det låter kanske komplicerat men gör det inte så svårt. Skissa upp en enkel modell och bege dig till närmsta snickare och få hjälp med de sista detaljerna eller proportionerna. Jag lovar att en låda i denna stil kostar mindre än soffborden ute i butikerna och hjul hittar du byggvaruhusen. Fördelarna är att du själv bestämmer, form, storlek och färg. I bakgrunden på översta bilden ser du ett lite mindre bord -ett sideboard med samma idé. Golvlampa AJ från Louis Paulsen. Visst är bilderna bara helt underbara? Kolla exempelvis mattans placering, det måste jag testa…

Fortsatt trevlig kväll på er!
Kram Sofie

1 reaktion på ”Mer bord på hjul”

Kommentarer är stängda.