ZZzzzz

Bild: Lonny.com
I min värld är det sparsmakat inredda sovrum som gäller…
Jag gillar det enkla och svala, inga färger och lull-lull så långt ögat når. Det får gärna vara en smula kallt och just i skrivande stund önskar jag att jag låg där, under mitt gosiga duntäcke. Belysningen får gärna vara stark, men med liten spridning. Den ska med andra ord bara lysa precist mot kvällens valda lektyr (…även kallat sömnmedel.)

Tips: Ett sovrum blir lätt dammigt av alla kuddar och täcken. Välj vägghängda sängbord som på bilden och varför inte också en vägghängd lampa med bra riktat ljus. Mindre att dammtorka och mer plats för dekoration i form av något levande grönt! Det mörka golvet ger rummet tyngd men mjukas här upp med hjälp av sisalmattan i naturfärg. Ett tips är att ha kuddar med snygga örngott istället för ”prydnadskuddar”. Alltså så lite som möjligt med överflödiga prylar ger rummet ett skönt lugn!

Som ni säkert förstår är jag söööömnig…

Ännu en skön helg med familjen och dagen har vi tillbringat tillsammans med vänner från Lund/Malmö som flyttat till Århus, jättemysigt 🙂 !!! Sååå ikväll har jag bestämt att det blir tidig läggning…!

Vi ses imorgon!
Kram Sofie

2 reaktioner på ”ZZzzzz”

  1. Vilket bra inlägg! Alltid bra när man får läsa om damm och verklighet i en inredningsblogg! 🙂 Ha det bra.

Kommentarer är stängda.